SOS DO BURGERÓW WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 210 ml - SANCHON

SKŁADNIKI olej słonecznikowy*, sok jabłkowy z koncentratu soku jabłkowego*, 13 % kapusta włoska*, woda, 9 % ogórek konserwowy* (ogórek*, ocet spirytusowy*, cukier buraczany*, sól morska), surowy cukier trzcinowy*, ocet spirytusowy*, mąka słonecznikowa*, musztarda Dijon* (woda, nasiona GORCZYCY brązowej*, ocet spirytusowy*, sól morska), mieszanka curry* (zawiera GORCZYCĘ*), sól morska, koncentrat soku z marchwi*, skrobia kukurydziana*, białko bobu*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Nasz wegański sos do burgerów w duńskim stylu z ogórkami konserwowanymi i kapustą włoską ma delikatnie pikantny smak. Po prostu pyszny do hamburgerów, kanapek lub potraw z grilla. Przed otwarciem dobrze wstrząsnąć. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1333 kJ/ 318 kcalTłuszcz: 31 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 gWęglowodany: 9,1 gw tym cukry: 7,6 gBiałko: 2,1 gSól: 1,8 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER i soję. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Ocena: 4.6 / 5

Producent: SANCHON (sosy, przyprawy w płynie)

Kategoria: Zdrowa żywność I Delikatesy | Octy, Sosy I Dip

Cena: 16.15 PLN

Do sklepu →

Id: 40469491501
EAN: 4030917057701