CZEKOLADA SUROWA Z JAGODAMI GOJI BIO 40 g - COCOA
SKŁADNIKInieprażone ziarno kakaowca*, cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, jagody goji* (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 65 %.OPISCiemna czekolada z jagodami Goji. Zrobiony z nieprażonej fasoli peruwiańskiego kakao, zmielony odparowanym nektarem z kwiatów palmy kokosowej. Zawartość masy kakaowej 65% sprawia, że jest to oferta dla miłośników ciemnej czekolady o intensywnym cytrusowym smaku. Jagody Goji i kakao tworzące zewnętrzną dekorację dają lekko gorzki posmak, ale głównym aktorem pozostaje intensywna tabliczka czekoladyWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 2330 kJ/561 kcalTłuszcz: 41 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26 gWęglowodany: 37 gw tym cukry: 35 gBłonnik: 10 gBiałko: 8,0 gSól: 0,2 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Id: 41126008411
EAN: 5902565217402