AGAR - AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON
AGAR - AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON SKŁADNIKI agar - agar* (certyfikowany składnik ekologiczny)OPISDo kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 700 kJ / 167 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 0,4 gw tym cukry: 0,4 gBiałko: 0 gSól: 1,25 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić. Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar - agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Producent - nazwa i adres: AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Id: 39991741200
EAN: 8594006662796